Bij restaurant Meli-Melo di Benjamino maak je kennis met de originele en ambachtelijke kookkunsten van Benjamino
Wat wij importeren:
Benjamino is regelmatig in Italië op zoek naar de kleine familiebedrijven die ambachtelijke producten van hoge kwaliteit maken. Benjamino proeft, streng en kieskeurig, onderhandelt en koopt.
Benjamino’s geselecteerde en geïmporteerde producten zijn in Nederland uniek en bijzonder. Wij willen dat iedereen de mogelijkheid heeft om van onze eerlijke producten te kunnen genieten.
Neem contact met ons op of kom bij Benjamino’s restaurant in Delft voor een heerlijke avond en ontdek nog meer over Benjamino’s gerechten en producten.
Ons verhaal
Onze ambachtelijke producten en gerechten worden op een duurzaam en verantwoorde wijze geproduceerd en bereid. Gewoon puur, gezond, eerlijk, lekker en zonder toevoegingen.
Benjamino als bedrijf is opgericht in 1991 door de Italiaanse topchef Benjamino. Een kok die de verfijnde smaken van Italië en haar recepturen kent. Een bevlogen kok met een passie voor heerlijke specialiteiten die in zijn bedrijf en zijn restaurant geproduceerd en gekookt worden.
Alles moet echt zijn, dat is Benjamino’s filosofie. En dat betekend dat al onze producten geen toevoegingen, smaakstoffen en conserveermiddelen bevatten. Daarbij: het moet bijzonder goed smaken.
Deze uitgangspunten waren de drijvende kracht voor Benjamino om na 20 jaar als topchef in zijn eigen restaurant in Delft, aan de slag te gaan. Zijn doel: Een breder publiek de originele smaken van producten te laten ervaren. Niks minder, geen industrie of massa, puur natuur.
Producten hoeven geen chemisch of neppe stoffen te bevatten als die voor een breder publiek met een redelijk lange houdbaarheid gemaakt worden.
Benjamino
Wie zijn onze klanten?
Sligro Eindhoven
Voets specialiteiten
Voets Specialiteiten
Verkoop winkels
Phasellus